Vokalni ansambl Vatroslav Lisinski Rotating Header Image

Posts under ‘Arhiva’

Promocija na TTF-u

[ 14. 01. 2011.; 12:00 to 14:00. ] Renesansni ansambl će 14.01.2011. pjevati na dvije promocije na Tekstilno tehnološkom fakultetu, u 12 i 14 sati. Izvedbom nekoliko renesansnih i božićnih pjesama pridružit ćemo se svečanom trenutku promocije za nove diplomirane inženjere i magistre struke ovog fakulteta.

100 godina na dobrom glasu

Vokalni ansambl „Vatroslav Lisinski“ slavi 100-godišnjicu od osnutka, a tijekom svog iznimno uspješnog djelovanja aktivno je promovirao hrvatsku glazbenu baštinu, posebice iz razdoblja renesanse. Za svoje je nastupe, kako u zemlji tako u inozemstvu, primio brojna priznanja i nagrade.
Svečana proslava 100. rođendana pod nazivom “Pjevaj i pleši” održat će se 9. travnja 2010. godine […]

Sretna nova godina

Svim članovima zbora, našoj publici i svim posjetiteljima naše stranice želimo sretniju, uspješniju, zdraviju i bogatiju novu 2010. godinu.
Nakon božićnih nastupa po gradu i kraće zimske pauze iskoristili bismo priliku da pozovemo sve zainteresirane da se priključe radu našeg zbora, jer su naši nastupi i sva naša druženja vesela i jako zabavna. Čekamo vas!

Osvrt na nastup u Mariji Bistrici

Nakon uspješnog nastupa u Mariji Bistrici, i afterpartiju donosimo vam impresije u slikama. Marija Bistrica, malo, slikovito mjesto u Zagorju sa prekrasnom crkvom i crkvom na otvorenom, te Križnim putem kojim smo prošetali u pauzi. Sam susret zborova je bio bogat raznovrsnim programom i raznim tematskim poljima u domaćem i stranom glazbenom izričaju. Ipak, moramo […]

Program susreta zborova u Mariji Bistrici

[ 21. 11. 2009.; ] Susret se svečano otvara u 15 sati državnom himnom koju izvodi „HPD “Slavulj” Petrinja – Muški vokalni ansambl “Petrinjski slavulji“, slijede pozdravne riječi organizatora te nastupi ansambala po utvrđenom redosljedu:

KATEGORIJA KLASIČNE GLAZBE

HPD “Slavulj” Petrinja – Muški vokalni ansambl “Petrinjski slavulji”
Mješoviti vokalni sastav KUD-a Čazma
Ženski vokalni sastav […]